Het Materiaalco. van Wuxiblo Machines, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit PU Sandwich Paneel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit PU Sandwich Paneel Machine voor verkoop
Customers Reviews
HOGE DE LEVERING VAN WUXI BLO - DE KWALITEITSmachines MET GOED NA DE DIENST EN REDELIJKE PRIJS, DE WGO ZIJN EEN BETROUWBARE FABRIKANT IN CHINA.

—— ROOFTECH Co., Simth

De Wuxiblo Machines verstrekken goede kwaliteitsbroodje vormt machines, tot nu, de machines hebben gewerkt 3 jaar, geen breken om het even welk, zijn wij zeer tevreden.

—— Khan

Wij kochten reeds meer dan 5 machines van BLO-Machines, zijn wij gelukkig met hun kwaliteit, hun dienst, en hun bedrijfvooruitgang.

—— Zeemansdolk Sowma

Wij kregen de Cu-purlinmachines van de Machines van WUXI BLO, is deze machine zeer geschikt om 12 profielen in één machine te maken, en de snelheid is zeer snel

—— Diego Vergara van Ecuador

Hallo, dank voor BLO-Machines, kochten wij het dubbele laagbroodje vormt machine van BLO-Machines, leverden zij de goede kwaliteitsmachines voor ons!

—— Carlos Gomez van Colombia

Wij zijn staalbedrijf, wij boght scheurend lijn en de machine van de muurhoek van BLO-Machines, de scheurende machine is zeer stabiel goed en werkend.

—— Fenton Chua van Philppines

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd. Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd.
Slaapzaal Fabrieksbureau workshop workshop workshop Fabrieksbureau Fabrieksbureau Fabrieksbureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BLO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3500000-5500000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

Co. van het de Machinesmateriaal van Wuxiblo, Ltd dat in 1998 wordt gevestigd, specialiseert zich in koudwalst het vormen van machine en auto-produceert lijn.

Wij hebben in het produceren van het dak van de staalstructuur en het materiaal van het muurpaneel in dienst genomen. Het bezitten ging materiaal en uitstekende ontwerper vooruit onze producten een belangrijk niveau met hoog rendement, hoge precisie, en laag afval heeft bereikt. de reeksmateriaal van de ont*rollen-controle vlak-snijmachine.

 

Om het voordeel van klanten op de eerste te zetten, weten wij ons succes uit het succes en de steun van klanten komt. Wij nemen deze mening het gehele proces van het ontwerp en ontwikkeling door aan de naverkoopdienst om onze efficiency van de klantenverhoging te helpen en de kosten te drukken om concurrerende krachten te versterken. Onze ontwerper en verkoop zullen aan uw reuirement luisteren om u te helpen ideaal materiaal ontvangen.

Ons bedrijf heeft perfecte internte voor de naverkoopdienst die de naverkoop kan steunen zodat u het tevreden materiaal kunt krijgen, verzekeren u ontvangt onze attente dienst door alle problemen op te lossen die tijdens het gebruiken van de machine verschenen.

 

wij zullen de beste machine aan mijn alle klanten doen!

 

 

 
Contactgegevens
Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sally Tong

Tel.: +86-13701615605

Fax: 86-510-82123468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)